Ga jij voor een boems van een nacht?
09 december 2021 
2 min. leestijd

Ga jij voor een boems van een nacht?

Een tijdje terug hoorde ik een verhaal over de verkooppitch van een arbodienst.

Hun verkoopverhaal schijnt te voelen als de one night boems van de eeuw. Waarna er een beetje vilein aan toegevoegd werd, dat je daarna heel snel weg moet zijn omdat je je anders smerig en gebruikt voelt.

Sommige HR-professionals zoeken een redder die ze kunnen volgen. Een soort van Messias die ze precies laat horen wat ze op dat moment zoeken. 

En dat voelt dan een nachtje lekker, zeker als je er een paar waxinelichtjes bij aandoet, de massageolie rijkelijk laat vloeien, je zwarte latexpak aantrekt, of wat dan ook jouw ding is, maar de volgende dag plakt het aan alle kanten en blijkt gedrag toch lastiger te veranderen dan gedacht. 

Ik weet niet hoeveel boemsen van een nacht jij hebt gehad, en dat hoef ik natuurlijk ook helemaal niet te weten, maar mag ik er wel een vraag over stellen?

Als je mocht kiezen voor de one night boems van de eeuw, of een heel fijne relatie met iemand die je na 50 jaar nog steeds verliefd aan kunt kijken, wat zou je dan kiezen?

Als je net als wij voor het laatste gaat en je bent niet op zoek naar een arbodienst voor het zoveelste wilde nachtje, maar voor een heel leven, dan wordt het tijd om in actie te komen.

Want een beetje gekscherend zou je ons kunnen zien als de relatiebemiddelaar tussen jou en je arbodienst. 

In onze database staan namelijk meer dan 45 arbodiensten die we van onder tot boven hebben bevraagd. We kennen hun voorkeuren, weten ook of ze een beetje op hetzelfde niveau zitten als jij en de medewerkers in jouw organisatie, en ja we kennen zelfs hun onhebbelijkheden.

Ik zeg erbij, onze dienstverlening is niet voor iedereen. Als jij even snel een nieuw schatje wil scoren en niet veel meer wil doen dan wat swipen en chatten, dan moet je niet bij ons zijn. 

Er zijn genoeg andere vergelijkingssites waar je snel een arbodate kunt scoren, je vult je naam en telefoonnummer in en hoppakkee, voordat je het weet heb je beet en word je platgebeld door hijgers.

Maar wij doen dus niet aan one night boemselarij, we doen alleen in serieuze relaties. En ik waarschuw alvast, dat kost je tijd, want voordat we je gaan helpen, vragen we jou ook het hemd van het lijf. 

Want alleen aan jouw mooiste portretfoto, bedrijfsnaam en telefoonnummer hebben we niet genoeg om te kunnen beoordelen welke arbodienst bij je past.

Heb je daar helemaal geen zin in? Swipe ons dan weg en ga vooral een deurtje verder. 

Maar ben je wel serieus op zoek? Snap je dat je daarvoor jezelf ook een beetje bloot moet geven, en dat je daarbij zeker niet over een nacht ijs moet gaan? 

Vul dan ons arbodienst selectie formulier in. Daarin vertel je ons wie je bent en wat je precies zoekt in een arborelatie. En daarna gaan we samen aan de slag om de perfecte partner te vinden. 

Eentje die niet na een nachtje al verveeld en zelfs niet na zeven jaar begint te jeuken. De link om jouw arbodienst voor het leven te vinden staat hieronder.

>>> Vind voor mij de beste arbodienst