Ga jij je HR eens aan de binnenkant van je ogen bekijken?
03 december 2020 
2 min. leestijd

Ga jij je HR eens aan de binnenkant van je ogen bekijken?

Ik heb een paar guilty pleasures die je eigenlijk niet hoort te delen. Zo zing ik als het even kan bijvoorbeeld hardop mee met de maak-geen-ruzie-in-de-auto-liedjes van Bert en Ernie.

Die andere is wat genanter…

Ik ben namelijk waarschijnlijk de enige volwassene die ook na zijn kindertijd nog dol was op Bassie en Adriaan, je weet wel die ik-ben-wel-dom-maar-niet-slim clown en zijn behendige acrobaat vrind.

Die in ontelbare avonturen steeds te maken krijgen met boeven die nog te dom zijn om voor stoeptegel door te gaan en die zijn ingehuurd door meestercrimineel De Baron.

Ik ga bijvoorbeeld al stuk als Bassie zijn minininimie doet als hij verdrietig is.

Maar vooral als Bassie met zijn groteske rode mopsneus de spiritueel uit gaat hangen en de wereld weer eens aan de binnenkant van zijn witgekalkte ogen gaat bekijken.

Dan vindt hij creatieve oplossingen voor problemen die zelfs de grootste slimmerik niet kan verzinnen.

Als HR-professional kun je vaker wel dan niet zulke creabea oplossingen gebruiken.

Want vaak leef je in de waan van de dag. De hele dag moet je acrobatische toeren uithalen om je elastieke benen eronder te houden en niet in een burn-out spagaat te raken.

Meestal sta je er als HR-professional ook nog eens alleen voor, of hebt je te maken met hoekige managers die zulke rare taal spreken dat ze wel van een andere exoplaneet lijken te komen.

En heb je weer eens een mooi plan waar zo’n horkige manager na lang leuren wel enthousiast over raakt, dan heeft die meesterboef van marketing jouw budget al weggekaapt.

Dan is het goed om de Bassie-truc toe te passen. Om even je ogen te sluiten en een paar minuten jouw problemen in alle rust aan de binnenkant van je ogen te bekijken.

Want misschien vind je daar een slimme oplossing waar je anders nooit aan had gedacht.

Wat je ook kan doen is member worden van BG magazine Plus. In dat membership delen we namelijk heel veel slimme oplossingen over alle mogelijke HR-vraagstukken die we hebben opgedaan bij het helpen van meer dan 12.500 klanten.

Niet met ingewikkelde theoretische gaapcollege’s van Professor Saaigaren in muffe hotelzaaltjes met pastelgroene vloerbedekking. Maar met korte, praktische online masterclasses, die niet bepaald kinderachtig zijn en die je bekijkt, luistert of leest als een spannende pageturner.

Elke maand krijg je een nieuwe masterclass over één HR-thema. We vertellen je wat er misging bij andere bedrijven, hoe jij dat voorkomt en wat je dan wél moet doen.

Je hebt ook samen met andere HR-vriendjes en -vriendinnetjes een keer per maand een online feedback sessie. Dan kun je al je vragen aan onze HR-experts stellen en delen we alle kennis die we samen hebben met elkaar. Kun je daarna met gerust hart weer boeven vangen.

Je hebt nog maar twee dagen om gebruik te maken van het eenmalige introductie-aanbod.

Want tot morgen 3 december 18:00 uur betaal je namelijk geen € 1.188,– maar slechts € 497,– voor jouw membership op BG magazine Plus.

Dat is bijna 60% korting en die speciale prijs houd je zolang je abonnee blijft. Bovendien krijg je tijdelijk ook twee extra bonussen met een waarde van ruim € 460,–

Kortom Bassie, tijd om je ogen weer open te doen en de details te bekijken via deze link.

https://bgmagazine.nl/aanbod

Tot morgen vriendjes en vriendinnetjes,