Europese tournee
26 oktober 2023 
1 min. leestijd

Europese tournee

Er zijn tegenwoordig dagen dat ik me een rockster voel.

Want elke dag mag ik wel een handtekening zetten voor fans van 'HR met Ballen' - of groupies zoals ze zichzelf soms noemen - die ronduit teleurgesteld zijn als ze niet mij, maar een van mijn collega's aan de lijn krijgen en dan maar naar mijn podcast gaan luisteren, omdat ze vinden dat ik zo'n fijne warme worstenstem heb ;-) 

Maar ook omdat ik vannacht in Antwerpen in een hotel logeerde. Want zometeen trap ik mijn 'Europese HR met Ballen toernee' af met een training aan een groep Belgische HR-strijders.

Ik vind dat wel cool, dat ik als Hollandse schrijvert gewoon de 'wereld' over mag en heb daarom speciaal mijn Belgische accent wat geoefend zodat ik schoon Belgisch kan klappen, zoals ze in Oostende schijnen te zeggen als je netjes moet praten.

Anyway, ik houd het dus kort, want ik ga nog even ontbijten en wat tijd voor mezelf nemen voordat ik een hele dag vol aan de bak mag. 

Maar niet voordat ik je wijs op de gratis mini-training over Duurzame Inzetbaarheid die ik dinsdag 31 oktober om 13:30 uur samen met Pauline Miedema geef. 

Je krijg in een uurtje nmasse tips en een eenvoudige blauwdruk waarmee je eenvoudik als een koedendak kunt starten met Duurzame Inzetbaarheid. 

De training is een voorproefje van de dagtraining 'Zo word je HR adviseur met Ballen' en duurt ongeveer 60 minuten. Dit is de link.

Aanmelden voor de gratis mini-training training DI in pittige tijden >>>