Een week ff geen werkstress
18 november 2020 
1 min. leestijd

Een week ff geen werkstress

Afgelopen donderdag 10 voor 5.

Monique, mijn rechterhand, stapt mijn kantoor binnen. Een verhitte blos op de wangen en een flitsend neon eureka lampje bijna zichtbaar boven haar hoofd.

“Waarom noemen ze het eigenlijk de Week van de Werkstress, Bob? Kunnen we het niet veel beter de Week zonder Werkstress noemen?

Briljant, zeg ik, en we brainstormen gelijk een kwartier over wat we allemaal zouden kunnen doen voor een week zonder stress.

Alleen, dan is het inmiddels donderdag 5 over 5, het weekend is begonnen en maandag start die Week van de Werkstress.

En het is geen fijn idee om zo’n week te beginnen met werkstress, omdat je het hele weekend bezig bent om dat allemaal te regelen. Alleen maar omdat je rechterhand nog even een grappig marketingideetje heeft bedacht. Dus sorry, Monique 😉

We bewaren de Week zonder Werkstress voor een ander moment en we doen gewoon braaf mee met de normale Week van de Werkstress.

Daarom heeft Frank Thooft, de hoofdredacteur van BG magazine, alle artikelen over werkdruk en werkstress voor je gebundeld. Als je daar de deze week nu elke dag eens mee begint, dan wordt je leven gelijk een stuk relaxter.

Bekijk alle artikelen over werkstress

Deze week hebben we trouwens ook een heel relaxed Week van de Werkstress aanbod voor je.

Want alleen deze week krijg je de Masterclass over Werkdruk t.w.v. € 125,– cadeau bij een abonnement op BG magazine.

Die masterclass nam ik op met Marijke Hoekstra en daarin vertelt ze je waarom je niet harder maar juist zachter moet gaan werken als je het druk hebt. En heeft ze de beste tips om weer helemaal zen te worden.

Tot vrijdag 20 november 18:00 uur betaal je het eerste jaar geen € 97,– maar slechts € 47,– voor je abonnement op BG magazine. En daar krijg je dus de Masterclass over Werkdruk bij cadeau.

https:/bgmagazine.nl/week-van-de-werkstress-aanbod